جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

وام یک میلیارد دلاری اسپیس ایکس به ایلان ماسک برای خرید توییتر

ایلان ماسک ظاهراً برای خرید توییتر یک میلیارد دلار از اسپیس ایکس وام گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 07
کد خبر: ۲۰۳۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ماسک سال گذشته توییتر را با قیمت ۴۴ میلیارد دلار خرید و ظاهراً اسپیس ایکس به او ۱ میلیارد دلار وام داده است.

گفته می‌شود ایلان ماسک تقریباً هم‌زمان با خرید ۴۴ میلیارد دلاری توییتر که اکنون با نام ایکس شناخته می‌شود، از اسپیس ایکس وام یک میلیارد دلاری دریافت کرده است.

وال استریت ژورنال در گزارشی توضیح می‌دهد که اسپیس ایکس در ماه اکتبر با وام ۱ میلیارد دلاری ماسک که توسط سهام او در این شرکت فضایی پشتیبانی می‌شد، موافقت کرد و ماسک در همان ماه توانست توییتر را بخرد.

همچنین در این گزارش اشاره شده که ماسک برای گرفتن وام از شرکت‌هایش مانند تسلا با بانک‌ها توافقاتی انجام داشته است، اما درنهایت موفق شده تا مبلغ درخواستی خود را از اسپیس ایکس دریافت کند و این موضوع وضعیت مالی ماسک را پیچیده‌تر کرده است.

با استناد به پرونده‌های موجود در کمیسیون ارتباطات فدرال، در این گزارش گفته شده که ایلان ماسک بزرگ‌ترین سهامدار اسپیس ایکس محسوب می‌شود و ۴۲ درصد از سهام این شرکت را در اختیار دارد. علاوه‌براین، اسپیس ایکس در پایان سال گذشته میلادی ۴.۷ میلیارد دلار پول نقد و اوراق بهادار در اختیار داشته است.

بخش زیادی از ثروت ماسک به سهام او در شرکت‌هایش وابسته است و این میلیاردر در چند وقت گذشته از سهام خود به‌عنوان یک وثیقه برای استقراض از بانک‌ها استفاده کرده است.

ماسک در سال ۲۰۲۲ و قبل و بعد از خرید توییتر، بخش عظیمی از سهام خود در تسلا را به فروش رساند و مجموع سهام‌های فروخته‌شده خود را به حدود ۴۰ میلیارد دلار رساند که این امر باعث ناامیدی سرمایه‌گذاران غول سازنده خودرو شد. آن‌ها نسبت به خرید توییتر ابراز ناامیدی کرده بودند، زیرا باعث حواس‌پرتی سرمایه‌گذاران از شرکت سازنده خودرو می‌شود.

در سال جاری نیز گفته شده بود که تسلا قوانین مربوط به دریافت وام از طریق سهام را برای ماسک محدودتر کرده است. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار